Beplantning

Trenger du hjelp med beplantning i hagen din?

Les mer

Beplatning

Hekker, busker, trær og blomster krever fire ingredienser,- riktig jord,  – gjødsel, – lys og – vann for å vokse og utvikles. Men det er ikke alltid like lett å velge riktig jord til beplatningsprosjektet – dette vet vi alt om. Vi hjelper deg velge riktig jord i forhold til type plante, bedd og/eller plen. Riktig grunnarbeid skal gi plantene gode vekstvilkår, og vi kan også bistå deg i denne prosessen. 

Våre tjenester innen beplantning inkluderer:

  1. Veiledning og Rådgivning: Vår ekspertise og kunnskap om lokale forhold og plantearter gjør oss i stand til å gi deg verdifulle råd om valg av planter som passer best til ditt utemiljø.
  2. Forberedelse av Jord: Vi sikrer at jorden er riktig forberedt med riktig sammensetning og næring for å støtte sunn vekst.
  3. Planting og Etablering: Vi tar oss av hele prosessen med å plante busker, trær og blomster, og sørger for at de blir riktig etablert og får en god start.
  4. Omsorg og Vedlikehold: Vi tilbyr planteregelmessig vedlikehold som inkluderer beskjæring, gjødsling og vanning for å opprettholde en sunn og vakker vegetasjon.

Å velge de riktige «ingrediensene» for ditt utemiljø er avgjørende for et vellykket hageprosjekt. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene og gi den nødvendige omsorgen for å skape en frodig og vakker hage som vil trives og utvikles over tid.

Kontakt oss gjerne for å diskutere dine behov for beplantning og hvordan vi kan veilede deg gjennom prosessen med å skape et imponerende utemiljø.