Vintervedlikehold

Behov for hjelp til vintervedlikeholdet i hagen?

Les mer

Vintervedlikehold

Vinteren i Norge er ikke som før. Men vedlikeholdet må opprettholdes og beredskapen må hele tiden være på plass. Vi er forberedt og klare for snømåking, strøing og salting.  

Våre vintervedlikeholdstjenester inkluderer:

  1. Snømåking og -fjerning: Vi sørger for å holde gårdsplasser, gangveier og andre områder fri for snø og is, slik at de er trygge å bruke.

  2. Strøing: Vi tilbyr strøing for å forhindre isdannelse og sørge for trygge forhold, spesielt på fortau og parkeringsplasser.

  3. Takvakt og Istappfjerning: For bygninger og tak, kan vi hjelpe med fjerning av snø og istapper for å forhindre skader.

  4. Beredskap døgnet rundt: Vårt team er tilgjengelig døgnet rundt for nødhjelp og rask respons på uventede værhendelser.

Uansett om du eier en bolig, driver et næringsbygg eller har ansvaret for et fellesområde, er vintervedlikehold viktig for sikkerheten og funksjonaliteten gjennom vinteren. La oss ta ansvar for vintervedlikeholdet, slik at du kan ha ro i sinnet når det kommer til vinterutfordringene.

Kontakt oss gjerne for å diskutere dine behov for vintervedlikehold, og hvordan vi kan hjelpe deg med å holde ditt utemiljø trygt og tilgjengelig gjennom vinteren.