Nyanlegg

Vi skaper ditt helhetlige utemiljø.

Les mer

Nyanlegg

Vi tilbyr en rekke tjenester for at du skal ha et enkelt vedlikehold i hagen din. Vi designer, graver, utfører grunnarbeid, drenerer, og vi planter og sår plen. Vi setter trapper, legger belegningsstein og heller. Vi planter hekker, busker trær, vi legger ferdigplen, og legger selvvannings anlegg.

Vi tar stolthet i å tilby følgende tjenester:

  1. Design: Vårt erfarne designteam samarbeider tett med deg for å utvikle skreddersydde utemiljøløsninger som passer perfekt til dine behov og ønsker. Vi fokuserer på funksjonalitet, estetikk og bærekraft i hvert designprosjekt.
  2. Grunnarbeid: Våre eksperter tar seg av alle aspekter av grunnarbeid, inkludert utgraving, drenering og grunnforberedelser. Dette sikrer at ditt utemiljø er bygget på en solid base og er klar for langvarig bruk.
  3. Planting og Beplantning: Vi tilbyr et bredt utvalg av planter, trær og busker for å gi liv og farge til din utendørs plass. Våre hageeksperter hjelper deg med å velge riktig vegetasjon som passer til ditt klima og estetiske preferanser.
  4. Plenlegging: En frodig og jevn plen er hjertet av ethvert vakkert hageanlegg. Vi utfører profesjonell plenlegging og såing for å sikre en grønn og innbydende plen.

Vi er forpliktet til å levere kvalitetsarbeid og bærekraftige utemiljøer som gir glede og nytte i mange år fremover. La oss hjelpe deg med å transformere ditt utemiljø til et drømmeområde.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine nyanleggsprosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå ditt ønskede utemiljø.