Vedlikehold

En hage som ikke er vedlikeholdt vil ikke beholde form og fasong. 

Les mer

Vedlikehold

Vårt mål er å skape et velstelt utemiljø – enten det er i din private hage eller i ditt borettslag/sameie eller i det offentlige rom.

Vi beskjærer busker, hekker og planter. Vi sørger for at du opprettholder en grønn og velstelt plen. Vi skifter ut busker og hekker når dette trengs.  Vi planter nye trær og prydbusker ved behov.  Vi rydder i bedd og skjærer ned stauder og sommerblomster.

Vi lager en gjødsels plan og bistår med å gjennomføre denne i løpet av hele driftsåret.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss idag!

Vi tilbyr omfattende vedlikeholdstjenester som inkluderer:

  1. Hagepleie: Våre erfarne gartnere tar seg av alt fra planting og beskjæring til ugressbekjempelse. Vi sørger for at dine planter, blomster og trær forblir sunne og vakre.

  2. Plenpleie: En velstelt plen er et høydepunkt i ethvert utemiljø. Vi tilbyr regelmessig plenklipping, gjødsling og lufting for å opprettholde en grønn og frodig plen.

  3. Hagedesign: Ønsker du å fornye utemiljøet ditt? Vårt designteam kan hjelpe deg med å planlegge nye funksjoner og utvikle ideer for å forbedre estetikken og funksjonaliteten.

  4. Uteplassvedlikehold: Enten det er terrasser, gårdsplasser eller stier, sørger vi for at dine utendørs områder forblir i god stand, inkludert rengjøring og reparasjoner ved behov.

Vår dedikerte tilnærming til vedlikehold sikrer at ditt utemiljø alltid er i samsvar med dine forventninger. Vi tar på oss oppgaven med å holde alt i orden, slik at du kan nyte ditt utemiljø uten bekymringer.

Uansett om du har behov for regelmessig vedlikehold eller periodisk oppdatering, står vårt team klart til å hjelpe deg med å oppnå et velstelt og imponerende utemiljø. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine vedlikeholdsbehov og hvordan vi kan hjelpe deg med å ta vare på ditt utemiljø.