Beskjæring

Behov for hjelp med beskjæring i hagen?

Les mer

Beskjæring

Beskjæring av busker, hekker og trær har til formål å stimulere til vekst og utvikling. Beskjæring skal gi vakre hekker og busker. Frukttrær skal ha luft og lys for å stimuleres til å sette frukt.

Beskjæring av frukttrær gjennomføres vanligvis når treet sover sin vinterdvale. Men JAS beskjæring kan også være aktuelt.

Nedskjæring av stauder om høsten er også viktig å beskjære.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med ditt neste beskjæringsprosjekt!

Vi tilbyr:

  1. Faglig Ekspertise: Vårt team består av erfarne gartnere og arborister som forstår de spesifikke behovene til ulike plantearter. Vi vet hvordan man utfører beskjæring på en måte som fremmer sunn vekst og blomstring.

  2. Form- og Stilbeskjæring: Vi kan tilpasse beskjæringen i henhold til dine preferanser, enten det er for å skape en bestemt form, fjerne døde grener eller tynne ut vegetasjonen for bedre lysgjennomtrenging.

  3. Fjerning av Farlige Grener: Beskjæring kan også bidra til å fjerne farlige eller døende grener som utgjør en risiko for eiendom og sikkerhet.

  4. Generell Hageoppussing: Hvis du vurderer å oppgradere utemiljøet rundt hjemmet ditt, kan beskjæring være en viktig del av denne oppussingsprosessen.

Beskjæring utført riktig kan forvandle utemiljøet og forlenge levetiden til trær, busker og hekker. La oss hjelpe deg med å oppnå ønsket estetikk og sunn vekst gjennom profesjonell beskjæring.

Kontakt oss gjerne for å diskutere dine behov for beskjæring og hvordan vi kan hjelpe deg med å pusse opp utemiljøet rundt hjemmet ditt.