Rehabilitering

Du har ei tomt og ønsker å gjøre endringer?

Les mer

Rehabilitering

Vi hjelper deg med rehabilitering av hagen din – enten det er å etablere nye bedd, så ny plen, legge ferdiggress, eller forta ny beplantning.  Vi legger selvvanning for enklere vedlikehold.

Vi rehabiliterer innkjørsler og gårdsrom, med belegningsstein, heller, skifer, murer og trapper. Vi skifter ut masser, utfører nytt grunnarbeidet ny drening mm.

Våre rehabiliteringstjenester inkluderer:

  1. Beddesign og Etablering: Hvis du ønsker å fornye hagebeddene, enten det er blomsterbed, buskbed eller urtehager, har vi ekspertise i design og etablering. Vi hjelper deg med å velge passende planter og skape vakre blomsterarrangementer.

  2. Plenrenovering: Hvis gressplenen din er i dårlig stand, kan vi rehabilitere den ved å foreta nødvendige reparasjoner og forbedringer. Dette inkluderer plenlufting, gressfrøsåing og gjødsling for en sunn og frodig plen.

  3. Ferdiggresslegging: Ønsker du raskt og umiddelbart resultat? Vi tilbyr ferdiggressleggingstjenester for å gi deg en ny plen på kort tid, som er klar til bruk.

  4. Beplantning og Oppgradering: Hvis du ønsker å legge til nye planter, trær eller busker i din eksisterende hage, kan vi hjelpe deg med å velge passende arter og utføre profesjonell beplantning.

Vi forstår viktigheten av å opprettholde og forbedre ditt utemiljø, og vårt dedikerte team er klare til å ta på seg oppgaven med å rehabilitering din hage. La oss hjelpe deg med å realisere dine ideer og forvandle din uteplass til et nytt og forbedret område.

Kontakt oss gjerne for å diskutere ditt rehabiliteringsprosjekt og hvordan vi kan bidra til å gjøre din hage til et enda mer fantastisk.